Sylwester "Bal Kapitański" 
na promie Stena Spirit 
- Gdynia

Previous

BRAK WOLNYCH MIEJSC!

Sylwester "Bal Kapitański na promie Stena Spirit

Przywitaj nowy rok 2016 na statku Stena Spirit, podczas rejsu po Zatoce Gdańskiej. Czeka Cię zabawa sylwestrowa na Balu Kapitańskim. Tej wyjątkowej nocy zagości na pokładzie duch złotej ery transatlantyków! 

Podczas Captain’s Coctail Party poznasz Kapitana i oficerów naszego statku Stena Spirit. 
Dekoracje oraz serdeczne przyjęcie przez umundurowaną załogę sprawią, że poczujesz romantyzm morskich podróży. 



Specjały z całego świata, przygotowane przez naszego Szefa Kuchni uwiodą Twoje podniebienie. 



Wielki bal, uroczysta kolacja z wykwintnym menu, zabawa na trzech parkietach sprawią, że w szampańskim nastroju będziesz bawić się do białego rana.

PROMOCJA! Cena od 469  na osobę, do 15 listopada!

sylwester

W cenie od 469 PLN od osoby:

  • zabawa sylwestrowa; 
  • toast noworoczny (butelka wina musującego na parę); 
  • posiłki: bufet sylwestrowo-noworoczny, śniadanie oraz napoje do posiłków (w tym piwo i wino – nie dotyczy śniadania); 
  • miejsce w kabinie 4-os. bez okna z łazienką (Comfort Class) 

INNE KABINY

  • miejsce w kabinie 2-os. bez okna (Comfort Class) 519 PLN/os. 
  • miejsce w kabinie 2-os. z oknem (Comfort Class) 569 PLN/os. 
  • miejsce w kabinie 2-os. bez okna (Premium Class) 699 PLN/os. 
  • miejsce w kabinie 2-os. z oknem (Premium Class) 749 PLN/os. 
  • miejsce w kabinie 2-os. z oknem (Panorama Class) 999 PLN/os. 
  • miejsce w kabinie 2-os. z oknem (Panorama Suite) 1399 PLN/os. 

UWAGA: od 16.11.2015 cena wyższa o 150 PLN

Dodatkowe atrakcje:

  • w sklepie loteria z cennymi nagrodami; 
  • zabawa na trzech parkietach: muzyka na żywo oraz dyskoteka; 
  • trzy bary z pełnym wyborem trunków (odpłatnie); 
  • pokaz sztucznych ogni; 
  • możliwość skorzystania ze SPA (odpłatnie).


Oferty dodatkowe 

  • lunch noworoczny w restauracji Taste serwowany od godz. 14.00 
    w cenie 45zł na osobę; 
  • 24-godzinny Rejs noworoczny.
    Specjalna cena dla gości balu sylwestrowego w cenie 99 zł na osobę;
  • parking na pokładzie samochodowym 
    w cenie 80 zł za pojazd. 


PROGRAM SYLWESTROWY 
31 GRUDNIA 2015, CZWARTEK: 
od 14:00 Wydawanie karty pokładowych
16:00 - 17:30 Wejście na statek korytarzem pasażerskim
17:00 - 22:30 Czynny sklep na pokładzie
18:00 Wypłynięcie na Zatokę Gdańską
18:15 - 18:45 Captain’s Cocktail Party dla wszystkich gości z udziałem Kapitana i oficerów w C-View Bar (obowiązuje strój wieczorowy).
19:00 Galowa kolacja kapitańska w restauracjach na pokładzie 9. Serwujemy bufet sylwestrowonoworoczny; potrawy zimne i gorące oraz napoje, w tym piwo i wino, dostępne całą noc (do godz. 03:00).
19:30 - 05:00 Zabawa na trzech parkietach: Food City (muzyka dancingowa), Taste (gra zespół) oraz C-View Bar (dyskoteka). Można dowolnie przemieszczać się między salami.
00:00 Powitanie nowego roku i życzenia od Kapitana.
00:10 Pokaz sztucznych ogni na pokładzie otwartym.
do 05:00 Zabawa do muzyki na trzech parkietach.

1 STYCZNIA 2016, PIĄTEK: 
09:00 - 11:30 Śniadanie noworoczne.
09:00 - 11:00 Czynny sklep na pokładzie.
do 12:00 Zejście na ląd.
14:00 - 15:30 Lunch noworoczny (dodatkowo płatny) w restauracji Taste.
do 16:00 Zejście na ląd dla osób, które zostają na lunchu noworocznym.
20:00 Wypłynięcie w Rejs Noworoczny.

Popłyń w Rejs Noworoczny - więcej... 

* Podczas kolacji i imprezy sylwestrowej prosimy o stroje wieczorowe. 

Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie.

Zarezerwuj rejs - rejsy@seatours.pl 


MENU SYLWESTROWE

Wszystkie posiłki podamy w postaci szwedzkiego stołu. Poniżej wybrane dania z bufetu sylwestrowo-noworocznego:  

PRZYSTAWKI  
Troć wędzona, małże marynowane w białym winie, krewetki, łosoś marynowany w oliwie z zielonym pieprzem, terrina z owoców morza, oliwki faszerowane, wybór śledzi i wędlin.

ZUPY I SAŁATY  
Zupy: zupa z małż z boczkiem wędzonym, krem z kurek z paluszkami chlebowymi grissini.
Sałaty: wybór sałat, sosów i dodatków do własnej kompozycji.

RYBY I OWOCE MORZA 
Krewetki duszone w białym winie z bazylią i chilli, barramundi w sosie cytrynowo-bazyliowym.

POTRAWY MIĘSNE  
Policzki wołowe duszone w czerwonym winie, jagnięcina pieczona z sosem miętowym, wolno pieczony rostbef marynowany na marmoladzie z czerwonej cebuli.

DANIA JARSKIE  
Cannelloni ze szpinakiem, gulasz z warzyw z ziołami. 

DESERY 
Fondue czekoladowe ze świeżymi owocami, wybór ciast, musów, serów i owoców. 

NAPOJE I ALKOHOLE  
Napoje: soki, kawa, herbata, napoje gazowane.  
Alkohole: wino stołowe i piwo podczas posiłków wliczone w cenę, inne alkohole płatne dodatkowo. 

ŚNIADANIE NOWOROCZNE 
Zimne i gorące dania śniadaniowe, kawa, herbata, soki, woda, owoce.


INFORMACJA I REZERWACJA 
tel: 58 306 24 44 
e-mail: rejsy@seatours.pl