Sylwester "Bal Kapitański" 
na promie Stena Spirit 
- Gdynia

Sylwester "Bal Kapitański" na promie Stena Spirit

Przywitaj nowy rok 2017 na statku Stena Spirit, podczas rejsu po Zatoce Gdańskiej. Czeka Cię zabawa sylwestrowa na Balu Kapitańskim. Dekoracje oraz serdeczne przyjęcie przez umundurowaną załogę sprawią, że poczujesz romantyzm morskich podróży. 



Specjały z całego świata, przygotowane przez naszego Szefa Kuchni uwiodą Twoje podniebienie. 



Wielki bal, uroczysta kolacja z wykwintnym menu, zabawa na czterech parkietach sprawią, że w szampańskim nastroju będziesz bawić się do białego rana.

PROMOCJA! Cena od 469  na osobę, do 15 listopada!

sylwester

W cenie od 469 PLN od osoby:

Sylwester 2016 na pokładzie Stena Spirit to:

● 4 parkiety taneczne;
● 3 posiłki;
● wino i piwo do kolacji;
● Captain’s Coctail Party z kapitanem i oficerami;
● zakwaterowanie w kabinie 4-os. bez okna z łazienką;
● pokaz fajerwerków na pokładzie.
 o północy butelka wina musującego na parę

INNE KABINY

  • miejsce w kabinie 2-os. bez okna (Comfort Class) 519 PLN/os. 
  • miejsce w kabinie 2-os. z oknem (Comfort Class) 579 PLN/os. 
  • miejsce w kabinie 2-os. bez okna (Premium Class) 699 PLN/os. 
  • miejsce w kabinie 2-os. z oknem (Premium Class) 769 PLN/os. 
  • miejsce w kabinie 2-os. z oknem (Panorama Class) 999 PLN/os. 
  • miejsce w kabinie 2-os. z oknem (Panorama Suite) 1399 PLN/os. 

UWAGA: od 16.11.2016 cena wyższa o 150 PLN

Dodatkowe atrakcje:

  • w sklepie loteria z cennymi nagrodami; 
  • zabawa na czterech parkietach: muzyka na żywo oraz dyskoteka (najnowsze hity lub przeboje z lat 80tych); 
  • trzy bary z pełnym wyborem trunków (odpłatnie); 
  • pokaz sztucznych ogni; 
  • możliwość skorzystania ze SPA (odpłatnie).


Oferty dodatkowe 

  • lunch noworoczny w restauracji Taste serwowany od godz. 14.00 
    w cenie 45zł na osobę; 
  • 24-godzinny Rejs noworoczny.
    Specjalna cena dla gości balu sylwestrowego w cenie 159 zł na osobę;
  • parking na pokładzie samochodowym 
    w cenie 80 zł za pojazd. 


PROGRAM SYLWESTROWY 
31 GRUDNIA 2016, SOBOTA 
od 14:00 Odprawa i wydawanie karty pokładowych
16:00 - 17:30 Wejście na statek korytarzem pasażerskim
16:00-17:45 Przekąski i napoje (odpłatnie) w restauracji Food City oraz Metropolitan Bar i Riva Bar
17:00 - 22:30 Czynny sklep na pokładzie 
18:00 Wypłynięcie na Zatokę Gdańską 
18:15 - 18:45 Captain’s Cocktail Party - impreza powitalna dla wszystkich gości z udziałem Kapitana i oficerów w C-View Bar na pokładzie  10 obowiązuje strój wieczorowy). 
19:00 Galowa kolacja kapitańska w restauracjach na pokładzie 9. Serwujemy bufet sylwestrowo-noworoczny; potrawy zimne i gorące oraz napoje, w tym piwo i wino, dostępne całą noc (do godz. 03:00). 
19:30 - 05:00 Zabawa na czterech parkietach: Food City (muzyka dancingowa, evergreeny), Taste (gra zespół), Livingroom (DJ, dyskoteka z przebojami lat 80tych) oraz C-View Bar (DJ, najnowsze hity dyskotekowe). Można dowolnie przemieszczać się między salami.
00:00 Powitanie nowego roku i życzenia od Kapitana. 
00:10 Pokaz sztucznych ogni na pokładzie otwartym.
do 05:00 Zabawa do muzyki na czterech parkietach.

1 STYCZNIA 2016, NIEDZIELA: 
09:00 - 11:30 Śniadanie noworoczne.
09:00 - 11:00 Czynny sklep na pokładzie.
do 12:00 Zejście na ląd.
14:00 - 15:30 Lunch noworoczny (dodatkowo płatny) w restauracji Taste.
do 16:00 Zejście na ląd dla osób, które zostają na lunchu noworocznym.
21:00 Wypłynięcie w Rejs Noworoczny.

Popłyń w Rejs Noworoczny - więcej... 

* Podczas kolacji i imprezy sylwestrowej prosimy o stroje wieczorowe. 

Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie.

Zarezerwuj rejs - rejsy@seatours.pl 


MENU SYLWESTROWE

Wszystkie posiłki podamy w postaci szwedzkiego stołu. Poniżej wybrane dania z bufetu sylwestrowo-noworocznego:  

PRZYSTAWKI  
Troć wędzona, małże marynowane w białym winie, krewetki, sałatka z kalmarów, sandacz glazurowany, szparagi w szynce, befsztyk tatarski, wybór śledzi i wędlin.

ZUPY I SAŁATY  
Zupy: bozbasz - zupa armeńska na jagnięcinie z suszonymi śliwkami, zupa rybna z pomidorami aromatyzowana gałką muszkatołową .
Sałaty: wybór sałat, sosów i dodatków do własnej kompozycji.

RYBY I OWOCE MORZA 
Paella z owocami morza, łosoś duszony w śmietanie.

POTRAWY MIĘSNE  
Pieczone prosięta faszerowane kaszą i wątróbką, pieczony antrykot wołowy szpikowany szpikowany wędzonym boczkiem, roladki ze schabu z suszonymi pomidorami, grillowana pierś kurczaka z warzywami.

DANIA JARSKIE  
tagiatelle z czerwonym pesto, szpinak duszony w śmietanie, ziemniaki au gratin, mieszanka warzyw okraszona masłem i chrupiącą bułeczką, ryż z pomidorami;. 

DESERY 
Tiramisu, creme brulee, wybór ciast, musów, serów i owoców. 

NAPOJE I ALKOHOLE  
Napoje: soki, kawa, herbata, napoje gazowane.  
Alkohole: wino stołowe i piwo podczas posiłków (z wyjątkiem śniadania) wliczone w cenę, inne alkohole płatne dodatkowo. 

ŚNIADANIE NOWOROCZNE 
Zimne i gorące dania śniadaniowe, kawa, herbata, soki, woda, owoce.


INFORMACJA I REZERWACJA 
tel: 58 306 24 44 
e-mail: rejsy@seatours.pl