Bal Kapitański na promie Stena Spirit
- Gdynia

Sylwester "Bal Kapitański na promie Stena Spirit

Przywitaj nowy rok 2015 na statku Stena Spirit, podczas rejsu po Zatoce Gdańskiej. Czeka Cię zabawa sylwestrowa na Balu Kapitańskim. Tej wyjątkowej nocy zagości na pokładzie duch złotej ery transatlantyków! 

Podczas Captain’s Coctail Party poznasz Kapitana i oficerów naszego statku Stena Spirit. 
Dekoracje oraz serdeczne przyjęcie przez umundurowaną załogę sprawią, że poczujesz romantyzm morskich podróży. 



Specjały z całego świata, przygotowane przez naszego Szefa Kuchni uwiodą Twoje podniebienie. 



Wielki bal, uroczysta kolacja z wykwintnym menu, zabawa na trzech parkietach sprawią, że w szampańskim nastroju będziesz bawić się do białego rana.

PROMOCJA! Cena od 449 na osobę, do 15 listopada!

sylwester

W cenie od 449 PLN od osoby:

  • zabawa sylwestrowa; 
  • toast noworoczny (butelka wina musującego na parę); 
  • posiłki: bufet sylwestrowo-noworoczny, śniadanie oraz napoje do posiłków (w tym piwo i wino – nie dotyczy śniadania); 
  • miejsce w kabinie 4-os. bez okna z łazienką (Comfort Class) 

INNE KABINY

  • miejsce w kabinie 2-os. bez okna (Comfort Class) 499 PLN/os. 
  • miejsce w kabinie 2-os. z oknem (Comfort Class) 549 PLN/os. 
  • miejsce w kabinie 1-os. z oknem (Comfort Class) 599 PLN/os.
  • miejsce w kabinie 2-os. bez okna (Premium Class) 699 PLN/os. 
  • miejsce w kabinie 2-os. z oknem (Premium Class) 749 PLN/os. 
  • miejsce w kabinie 2-os. z oknem (Panorama Class) 999 PLN/os. 
  • miejsce w kabinie 2-os. z oknem (Panorama Suite) 1399 PLN/os. 

UWAGA: od 16.11.2014 cena wyższa o 150 PLN

Dodatkowe atrakcje:

  • w sklepie loteria z cennymi nagrodami; 
  • zabawa na trzech parkietach: muzyka na żywo oraz dyskoteka; 
  • trzy bary z pełnym wyborem trunków (odpłatnie); 
  • pokaz sztucznych ogni; 
  • możliwość skorzystania ze SPA (odpłatnie).


Oferty dodatkowe 

  • lunch noworoczny w restauracji Taste serwowany od godz. 14.00 
    w cenie 39zł na osobę; 
  • 24-godzinny Rejs noworoczny.
    Specjalna cena dla gości balu sylwestrowego w cenie 99 zł na osobę;
  • parking na pokładzie samochodowym 
    w cenie 80 zł za pojazd. 


PROGRAM SYLWESTROWY 
31 GRUDNIA 2014, ŚRODA: 
od 14:00 Wydawanie karty pokładowych
16:00 - 17:30 Wejście na statek korytarzem pasażerskim
17:00 - 22:30 Czynny sklep na pokładzie
18:00 Wypłynięcie na Zatokę Gdańską
18:15 - 18:45 Captain’s Cocktail Party dla wszystkich gości z udziałem Kapitana i oficerów w C-View Bar (obowiązuje strój wieczorowy).
19:00 Galowa kolacja kapitańska w restauracjach na pokładzie 9. Serwujemy bufet sylwestrowonoworoczny; potrawy zimne i gorące oraz napoje, w tym piwo i wino, dostępne całą noc (do godz. 03:00).
19:30 - 05:00 Zabawa na trzech parkietach: Food City (muzyka dancingowa), Taste (gra zespół) oraz C-View Bar (dyskoteka). Można dowolnie przemieszczać się między salami.
00:00 Powitanie nowego roku i życzenia od Kapitana.
00:10 Pokaz sztucznych ogni na pokładzie otwartym.
do 05:00 Zabawa do muzyki na trzech parkietach.

1 STYCZNIA 2015, CZWARTEK
09:00 - 11:30 Śniadanie noworoczne.
09:00 - 11:00 Czynny sklep na pokładzie.
do 12:00 Zejście na ląd.
14:00 - 15:30 Lunch noworoczny (dodatkowo płatny) w restauracji Taste.
do 16:00 Zejście na ląd dla osób, które zostają na lunchu noworocznym.
20:00 Wypłynięcie w Rejs Noworoczny.

Popłyń w Rejs Noworoczny - więcej... 

* Podczas kolacji i imprezy sylwestrowej prosimy o stroje wieczorowe. 

Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie.

Zarezerwuj rejs - rejsy@seatours.pl 


MENU SYLWESTROWE

Wszystkie posiłki podamy w postaci szwedzkiego stołu. Poniżej wybrane dania z bufetu sylwestrowo-noworocznego:  

PRZYSTAWKI  
Wariacje sushi, papryczki faszerowane serkiem mascarpone, terrina z sandacza z krewetkami, tatar z dorsza z kolendrą i chilli, pomidory faszerowane pastą z tuńczyka, pasztet z królika, befsztyk tatarski, wybór śledzi i wędlin. 

ZUPY I SAŁATY  
Zupy: zupa armeńska z jagnięciny i grillowanych warzyw oraz zupa cebulowa z grzankami i serem mozarella

RYBY I OWOCE MORZA 
Małże duszone w białym winie, przegrzebki w sosie bazyliowym z chilli, łosoś w cieście francuskim z serkiem ricotta i pomidorkami confit.

POTRAWY MIĘSNE  
Wołowina po burgundzku, polędwiczki wieprzowe w kapuście z sosem borowikowym, pierś z kaczki z jabłkowymi racuszkami.

DANIA JARSKIE  
Cannelloni ze szpinakiem, gulasz z warzyw z ziołami. 

DESERY 
Fondue czekoladowe ze świeżymi owocami, wybór ciast, musów, serów i owoców. 

NAPOJE I ALKOHOLE  
Napoje: soki, kawa, herbata, napoje gazowane.  
Alkohole: wino stołowe i piwo podczas posiłków wliczone w cenę, inne alkohole płatne dodatkowo. 

ŚNIADANIE NOWOROCZNE 
Zimne i gorące dania śniadaniowe, kawa, herbata, soki, woda, owoce.


INFORMACJA I REZERWACJA 
tel: 58 306 24 44 
e-mail: rejsy@seatours.pl